Ethereum EUR

1 506,25 EUR
Prisændring 24 timer 6,21 EUR
Markedsværdi 181 234 690 690 EUR
Cirkulerende forsyning 120 517 994,98

Hvor meget koster Ethereum?
Ethereum, som en kryptovaluta, er karakteriseret ved en meget dynamisk prisvolatilitet. Diagrammet ændres på hvert tidspunkt af dagen, for hver dag i året. Selv de mindste positive eller negative nyheder relateret til kryptovalutaer kan afspejles på kurven i diagrammet, så muligheden for at følge liveprisen er meget vigtig. Siden starten i 2015 er Ethereum steget i værdi med titusindvis af procent – præcis 377366,75%

Ethereum er en global kryptovaluta, men dens priser kan variere mellem valutaer, lande og endda individuelle digitale valutaudvekslinger. Forskellige kryptovalutakurser skyldes forskellige faktorer og karakteristika, den mest almindelige faktor er forskelle i likviditet mellem børser, men enhver af denne platform er en god kilde til data – det hele afhænger af, hvor du vil sælge kryptovalutaer og til hvilken pris.

ETH USD-pris inden for 24 timer
Den aktuelle pris på Ethereum (ETH USD) i dag er 1 638,25, hvilket betyder, at prisen på ETH (Ethereum) inden for de sidste 24 timer har ændret sin værdi med 6,60 EUR △.

ETH PLN Pris inden for 24 timer
På det polske marked er Ethereum (ETH PLN) prissat til 349,51, hvilket betyder, at prisen of Ethereum er ændret med 7 100.72 PLN inden for de sidste 24 timer.

Det er begyndt at kede dig at stirre på ETH-diagrammer? Måske er det tid til at købe Ethereum? Kom ind i spillet og start dit handelseventyr nu!

Hvad er Ethereum (ETH)?
Ethereum er en open source decentraliseret blockchain, der har sin egen kryptovaluta – Ether (ETH), også kaldet ethereum og dets eget programmeringssprog, Solidity. Projektet blev skitseret i et whitepaper tilbage i 2013, og blockchainen blev lanceret den 30. juli 2015.

Ethereum blev skabt som et banebrydende projekt – derfor, som verdens første cryptocurrency, er Ethereums ICO baseret på crowdfunding. Takket være dets unikke egenskaber har brugerne fået adgang til en enklere måde at bygge decentrale applikationer på, der er modstandsdygtige over for censur, nedetid og svindel. Projekter, der kan udføres på ETH, omfatter sikkerhedsprogrammer, betalingsmetoder, men også stemmesystemer. En anden unik egenskab ved Ethereum er smarte kontrakter, som letter udveksling af penge eller enhver anden værdi. Sådanne kontrakter oprettes ved hjælp af Ethereum Virtual Machine (EVM).

Hvad vi skylder Ethereum

 • Detaljerede applikationer (f.eks. DAPPS)
 • Smarte kontrakter (Ethereum Virtual Machine)
 • Programmeringssprog for at forenkle (operationer i Blockchain/Solidity
 • Smarte kontrakter, der er modstandsdygtige over for svindelcensur og nedetid
 • ul>

  Hvordan virker Ethereum?
  Ethereum kan beskrives som en global, programmerbar blockchain. Den adskiller sig fra BTC ved, at der kan oprettes finansielle tjenester, spil, men også applikationer på den. – decentraliserede og understøttende betalinger i Ether – en valuta fri for svindel, tyveri og censur. Transaktioner på ethereum blockchain bruger kryptografi til at verificere og vedligeholde sikkerhed. Analogt med BTC bruger brugere computere til at grave minedrift og til at løse komplekse matematiske problemer, der bekræfter transaktionen og tilføje en ny blok til blockchain.

  Ethereums udvikling fra PoW til PoS
  Brugere af Ethereum-netværket modtager i øjeblikket tokens for at give computerkraft baseret på konsensus om bevis for arbejde. I 2020 gennemgik netværket en strømlining og udviklede sig til Ethereum 2.0. Effektiviseringen ændrede den måde, transaktioner bekræftes på, og nye blokke udvindes fra Proof-Of-Work til Proof-Of-Stake, hvilket vil reducere den energi, der kræves til minedrift.

  Hvad er en Smart Kontrakt på Ethereum-netværket?
  En smart kontrakt er et program, der kører på Ethereum blockchain. En smart kontrakt er kode og data, der ligger på en bestemt adresse på blockchain. Kontrakter er en type ETH-konto, hvilket betyder, at de har balance (midler) og er i stand til at udføre transaktioner på netværket. Midlerne på kontrakter disponeres dog ikke af brugeren – de udføres i henhold til en forudprogrammeret kode.

  Bruger i Ethereum Blockchain
  Brugerens rolle er kun begrænset til bekræftelse af transaktioner udført af den automatiserede kode. En smart kontrakt kan oprettes af enhver bruger – alt hvad der er nødvendigt er viden om, hvordan man opretter en sådan kontrakt og en tilstrækkelig mængde tilgængelig ETH i tegnebogen. At køre en smart kontrakt, set fra et teknisk synspunkt, ligner meget at udføre en ETH-transaktion, så du har også brug for midlerne til at betale for det.

  Hvem skabte Ethereum (ETH)?
  Vitalik Buterin – Skaberen af Ethereum
  Vitalik Buterin blev født i 1994 i den russiske region Moskva. Da han kun var 6 år gammel, emigrerede han med sin familie til Canada. Allerede i folkeskolens 3. klasse blev Vitalik opfattet som en begavet elev, og han indså, at han var tiltrukket af matematik, økonomi og programmering.

  Buterin lærte bitcoin i en alder af 17 – af sin far og kun 2 år senere oprettede og udgav han Ethereum-hvidbogen. I 2014 engagerede han sig fuldt ud i ETH-projektet. Før sin egen kryptovaluta var Vitalik bidragyder og forfatter på Bitcoin Magazine.

  Gavin Wood – medstifter af ETH
  Lige så vigtig grundlægger-medstifter af ETH, er Gavin Wood – en britisk programmør, der programmerede den første tekniske version af ETH i C++ og var med til at skabe ETHs programmeringssprog, Solidity. Før ethereum arbejdede Gavin hos Microsoft.

  Charles Hoskinson – medstifter af ETH og grundlægger af ADA
  En af de grundlæggende grundlæggere af ETH. Han forlod holdet i 2014 og var uenig i den non-profit-vej, som Ether og dens tilknyttede platform stod over for. Efter at have forladt ETH-teamet blev han involveret i at skabe sit eget kryptoprojekt, Cardano. Projektet er blevet meget populært blandt brugerne, hvilket gør kryptovalutaen ejet af alle større børser, hvor mængden af udvekslinger og gennemførte transaktioner har indhentet den første kryptovaluta, han blev involveret i – nemlig Ether.

  Hvad er Supply of Ethereum (ETH)?
  Ethereum har ingen fastsat øvre udbudsgrænse, hvilket betyder, at det er en inflationær valuta. Den nuværende forsyning af ETH er 120 517 994,98. I øjeblikket overvejes ideen om at sætte et forsyningsloft for ethereum stadig. I 2019 foreslog medstifter Vitalik Buterin at sætte grænsen til 120 millioner, selvom et forslag på 144 millioner også er kommet til diskussion. På trods af manglen på et samlet forsyningsloft er der siden 2014 ICO blevet fastsat et årligt forsyningsloft på 18 millioner, som falder hvert år, hvilket betyder, at ethereum-inflationen er faldende.

  Ethereum-forsyning

  strong>
  Ved at indføre en udbudsgrænse ville prisen på 1 eth stige meget hurtigt, mens man jagte bitcoins kurser.

  Hvorfor er Ethereum så dyrt, og hvad påvirker dets pris?
  Lanceringen af Ethereum blev mødt med stor optimisme af forretningsgiganter, hvilket har haft en meget positiv indvirkning på Ethereum (ETH) valutakursen siden begyndelsen af denne kryptovaluta. Blandt andre Santander, Microsoft, JP Morgan, ING German Bank og Ubisoft viste interesse. Hver af disse enorme virksomheder så det enorme potentiale i Ethereum-netværket lige fra begyndelsen.

  Evnen til at bygge decentrale applikationer eller bruge kryptovaluta til at skabe tokens baseret på Ethereum ERC-20-standarderne (den mest populære ), har skabt furore.

  Tokens, der blev skabt på smarte kontrakter i ethereum blockchain (ERC-20):

  • Tether (USDT);
  • Uniswap (UNI);
  • ChainLink (LINK);
  • TRON (TRX);
  • BitTorrent (BTT).
  • ul>