Konverter Monero til US Dollar

Monero-markeder
Monero stiger i denne uge.

Den aktuelle pris på Monero er $176,40 pr. XMR. Med en cirkulerende forsyning på 18.231.198.981 XMR betyder det, at Monero har en samlet markedsværdi på $3.220.736.983,52. Mængden af handlet Monero er steget med $15.798.353,58 i de sidste 24 timer, hvilket er en stigning på 17,83%. Derudover er der på den sidste dag blevet handlet XMR til en værdi af $88.596.702,69.

MARKED CAP ₱3,2B
VOLUME (24H) ₱88,6 M
CIRKULERENDE FORSYNING 18,2M XMR
HOVED TID 28.325,58 ₱28.325,58
PRISÆNDRING (1H) -0,31 %
PRISÆNDRING (24H) +0,45 %
PRISÆNDRING (7D) +2,38 %

Monero er på vej op i denne uge.
Prisen på Monero er steget med 2,38 % i de seneste 7 dage. Prisen er steget med 0,45% i de sidste 24 timer. I løbet af den seneste time er kursen faldet med 0,31 pct. Den nuværende pris er ₱9.635,25 pr. XMR. Monero er 65,98 % under all time high på ₱28.325,58.

Den nuværende cirkulerende forsyning er 18.231.198.981 XMR.

Om
Monero er en kryptovaluta fokuseret på privatlivets fred. Transaktioner på Monero blockchain kan ikke spores eller spores. Monero bruger en proof of work konsensusalgoritme til at udstede nye mønter og sikre transaktioner.

Hvad er Monero (XMR)?
Ifølge hjemmesiden er Monero (XMR) en decentral digital valuta. Brugere kan handle Monero sikkert og til en lav pris for varer, tjenester og andre kryptovalutaer. Prisen på Monero stiger, når efterspørgslen overstiger udbuddet og falder, når udbuddet overstiger efterspørgslen. Udover dette giver Monero brugere privatlivets fred og anonymitet for deres transaktioner. Monero er ikke sporbar, da hver transaktion er privat. Hver transaktions afsender, modtager og beløb maskeres ved hjælp af tre nøgleteknologier: stealth-adresser, ringesignaturer og RingCT.

  • Stealth-adresser: Moneros naturlige anonymitet forbedres af ved hjælp af stealth-adresser. Stealth-adresser er en måde at skjule offentlige blockchain-transaktioner ved at oprette engangsadresser for hver transaktion. Selvom der sendes flere transaktioner til den samme modtager, fungerer stealth-adresser ved, at afsenderen bruger en engangsadresse for hver transaktion. Som et resultat hjælper stealth-adresser med at opretholde privatlivets fred for modtagere og deres finansielle oplysninger.
  • Ringesignaturer: Ringesignaturen skjuler kilden til midler, så de parter, der deltager i transaktionen kan ikke spore dem. Takket være ringsignaturen er hver Monero-transaktion mellem to parter grupperet med flere transaktioner mellem uafhængige parter. Med enklere ord blandes modtagerens penge med andre Monero-brugeres og flyttes tilfældigt rundt på listen over transaktioner, hvilket gør det yderst umuligt at spore hverken kilden eller modtageren. Derudover dekrypterer ringesignaturen det beløb, der er involveret i enhver transaktion.
  • RingCT: I Monero skjules transaktionsbeløb ved hjælp af RingCT, som står for ring-fortrolige transaktioner. RingCT er en forbedret version af ringsignaturer, der giver mulighed for skjulte værdier, kilder og destinationer for transaktioner.

Historie om Monero (XMR)
Monero var lanceret i april 2014. Monero var først kendt som BitMonero, men fællesskabet forkortede det straks til Monero. Monero er et esperanto-ord, der oversættes til “mønt.”

Monero er en gaffel af Bytecoin. Når en original mønt opdeles i to for at danne en ny version, er dette kendt som en gaffel. Forgreningen var drevet af et ønske om at betjene tokenet i et decentraliseret, samarbejdende og varieret samfund. Derfor er Monero et fællesskabsdrevet projekt. Det vil sige, at et firma ikke driver det, og ingen administrerende direktør rekrutterer medarbejdere. Monero-projektet har forskellige grene som Monero Core Team, Monero Research Lab, Monero Workgroups og Monero-fællesskabet. Alle disse grene samarbejder om at arbejde på Monero-projektet.

Hvordan oprettes nye XMR-tokens?
Monero bruger en ASIC-resistent og CPU-venlig proof-of-work (POW) algoritme oprettet af Monero-fællesskabsmedlemmer. ASIC’er er specialiserede computere, der er designet til at udføre en enkelt opgave. ASIC’er er særligt effektive til minedrift eller til at skabe nye tokens på grund af denne funktion. Problemet er, at disse enheder er dyre, og kun nogle få udvalgte har råd til dem. Som et resultat heraf kontrollerer et lille antal enheder en betydelig del af netværket, hvilket udgør en væsentlig trussel mod netværkets sikkerhed.

Monero løser dette problem ved at være modstandsdygtig over for ASIC’er: den anvender en algoritme, der begrænser væsentligt effektiviteten af ASIC’er. Minearbejdere kan konkurrere på lige vilkår ved at bruge typisk forbrugerhardware. Tusindvis af minearbejdere, der bruger “normale” pc’er, bevogter i øjeblikket Monero-netværket. Som følge heraf er netværket betydeligt udfordrende at bryde ind i, og ingen minearbejdere har en væsentlig fordel i forhold til andre minearbejdere (de bruger alle mere eller mindre den samme hardware). Monero-minedrift er designet til at fungere med desktops, telefoner, tablets og webbrowsere, så alle kan deltage i minedriftens økosystem uden dyrt udstyr.

Hvad er Monero?

Abra fungerer som en Monero-pung. Monero er en af en håndfuld kryptoer med fokus på privatliv. Privatlivsegenskaberne er vigtige for sikkerhed og frihed, men da Monero ikke kan spores, betyder det også, at valutaen er mere fungibel end nogle andre kryptovalutaer. Monero’s privatlivsegenskaber gør det fungibelt, og det er usporbart, med afsendelses- og modtagelsesadresser og beløb ulæselige som standard.

Udover privatlivets fred har Monero også andre funktioner, der er innovative for kryptorummet. Et interessant design er dynamisk skalerbarhed eller evnen til at ændre blokstørrelsen efter behov for at forbedre netværket. Målet er, at Monero-punge skal holde Monero som elektroniske kontanter, der tillader hurtige, billige transaktioner overalt i verden. Monero er også understøttet af et græsrodsfællesskab og har set dets værdi stige støt siden det blev lanceret i 2014.

Hvorfor er Monero (XMR) vigtigt?
Privatlivsmønter giver fordele og tryghed for almindelige, lovlydige borgere, der simpelthen mangler med andre mere offentligt sporbare kryptovalutaer. For ikke at nævne mere traditionelle transaktioner. I de seneste år har banker, store virksomheder og endda regeringer selv oplevet hacks og større databrud.

Mens et par andre kryptovalutaer såsom dash og Zcash kommer tæt på, med muligheder eller privatliv eller funktioner kendt som ” selektiv gennemsigtighed,” Monero er i sagens natur ikke sporbar. Med Dash, for eksempel, kan modtageren se en vis detaljeringsgrad på, hvem der har sendt dem betalingen. Med Monero har modtageren ingen adgang til eller registrering af, hvem der har sendt dem transaktionen, kun at de har modtaget den.

Monero er også censur-resistent og virkelig decentraliseret. Hvad dette betyder er, at hvis en nyhedsorganisation som WikiLeaks betragtes som farlig eller kontroversiel af regeringer eller finansielle institutioner, kan en virksomhed som MasterCard træde til for at stoppe med at facilitere transaktionen af midler på deres vegne, fordi de er ideologisk eller politisk uenige i, hvordan midlerne vil blive brugt.

Med censur-resistent kryptovaluta kontrollerer eller overvåger ingen central organisation strømmen af valuta, og Monero er specifikt designet til at modstå enhver form for kontrol som denne, selvom presset blev lagt på fællesskab at prøve.

Hvordan fungerer Monero (XMR)?
Monero er græsrødder: open source, decentraliseret og frit tilgængeligt for alle. Det er bygget på bidrag fra fællesskabet med et nuværende team på 30 kerneudviklere og 240 udviklere, der bidrager til projektet i alt. Fællesskabet byder på aktive fora og chat.

Som andre kryptovalutaer bruger Monero et distribueret peer-to-peer-konsensus-netværk til at registrere transaktioner på en blockchain. Deltagere, der validerer transaktionerne på netværket, arbejder sammen for at nå til konsensus og skabe blockchain på en irreversibel måde, når de har indgået en aftale.

I modsætning til bitcoin er Monero dynamisk skalerbar, hvilket betyder, at blokstørrelsen er kan justeres over tid af minearbejderne, der arbejder på det, og lader markedet bestemme, hvor mange transaktioner der skal være indeholdt i en blok. Da blokstørrelsesdebatter og forsinkende netværkshastigheder har plaget bitcoin-fællesskabet, er det værdifuldt at forstå, hvad en blok er, og hvad blokstørrelse betyder.

Kort sagt, en blok er en gruppe transaktioner, der udsendes til offentligheden. hovedbog. For at arbejde effektivt blev en bestemt blokstørrelse implementeret tidligt i designet af bitcoin for at forhindre ondsindede minearbejdere i at spamme netværket med enorme blokke. Spørgsmålet om blokering af spamming er redegjort for i Monero ved at implementere en straf for store blokke ved at reducere belønningen for minearbejdere, der skaber dem.

Der er en stor debat i bitcoin-samfundet om, hvorvidt man skal øge blokstørrelsen for at reducere muligheden for forsinkede bekræftelser, fordi mindre blokke fyldes op for hurtigt til at håndtere niveauet af trafik, der kommer ind. Det vigtigste er, at med Monero, der er “dynamisk skalerbar”, vil markedet være i stand til at bestemme ting som blokstørrelse, reducere behovet for massekonsensus.

Monero er i sagens natur privat, idet selve Monero wallet-adresserne (de ting, der identificerer afsender og modtager), aldrig vises på blockchain. En måde, hvorpå Monero opnår dette, er ved at bruge stealth-adresser til at skjule modtageren, ringe signaturer for at skjule afsenderens oplysninger, mens du ringer fortrolige transaktioner for at skjule transaktionsbeløb.

I tilfælde af stealth-adresser, så tænk på dem som en “offentlig engangsnøgle” for at låse transaktionen op i en Monero-pung. Det viser, hvem der kan bruge midlerne senere, og kan kun bruges af den rette modtager, men en ekstern observatør kan ikke se, om midler flytter mellem mennesker eller være i stand til at knytte adresserne sammen. Afsenderen kan kontrollere, om betalingen er modtaget af modtageren, men betalingen kan ikke spores tilbage til afsenderen.

Ved ringesignaturer er kilden til udgangene sløret, hvilket betyder, at ægte afsender er skjult. Transaktionen underskrives af den sande afsender med den offentlige engangsnøgle og underskrives samtidig af en flok lokkeafsendere. Tænk på det som at underskrive en check fra en fælles bankkonto med en række af dine venner, hvor kun én af underskriverne er den faktiske kontohaver, og resten er lokkefugle. Hvis du tager et kig på checken, vil den sande underskriver være der, og checken vil være gyldig, hvis den skal bekræftes med den rigtige person, men til alle, der havde opsnappet checken, ville de ikke være i stand til at fortælle hvem den egentlige kontohaver er. Dette skjuler faktisk transaktionens oprindelse. Ring fortrolige transaktioner er bygget ud af denne metode, men fungerer til at skjule transaktionsbeløbene. Sammenlagt har Monero bygget en solid måde at skjule afsenderen, modtageren og transaktionsbeløbene på.

Monero med et blikXMR
Lanceringsdato: 18/04/14
Nuværende pris: 174,41 USD
Højdetid nogensinde: 517,62 USD den 05/07/2021
Cirkulerende forsyning: 18.230.176
Samlet forsyning: 18.230.176